Videoproduktion.

Få mere opmærksomhed med en professionel video.
 

Videoer kan have forskellige budskaber. Hvis man kigger på den populære AIDA-model (Attention - Interest - Desire - Action), så kan en simpel video faktisk dække over alle faser i modellen.

Hvis I vil skabe opmærksomhed om jeres firma med videoen, vil vi typisk benytte en hurtigere video, som fanger brugeren. Disse videoer er typisk målrettet sociale medier, hvor målet er at få brugeren til at stoppe med at scrolle, og få øje på jeres video.

Vi ser altid på hvad jeres situation er, og finder den bedste video-løsning til netop jeres projekt.

Eksempel på en video, velegnet til sociale medier, målrettet mod at skabe opmærksomhed og interesse. Denne video er lavet for Redmen Family. Bemærk videoens kvadratiske format, som benyttes i netop denne video, da ca. 90% af Redmen Family's brugere benytter mobilen.


Hvor skal videoen vises?

Jeres video får et budskab, og afhængig af budskabet vil der være forskellige passende kanaler at benytte.

Hvis I vil skabe opmærksomhed omkring jeres firma, kan I f.eks. benytte jeres video i annoncering på facebook. Ved at annoncere på sociale medier, kommer I ud til jeres målgruppe med jeres video, hvilket naturligvis kan have stor effekt, hvis man formår at lave en video der fanger målgruppen.

Et andet eksempel kan være en meget simpel video, som viser stemningen på jeres kontor, jeres omgivelser, jeres kollegaer. Denne type video bliver typisk brugt på jeres hjemmeside som en baggrund. Det skaber liv på hjemmesiden og troværdighed til jeres firma. Materialet fra denne video vil også kunne bruges til en længere reklame, med mulighed for en professionel speaker til at forklare om jeres firma. Mulighederne er uendelige og det er kun fantasien der sætter grænser.

Vi sidder klar til at guide jer gennem video-junglen, og til at fortælle hvordan vi kan skabe mere værdi online, for jer.

Hvad koster en video?

Vi har heldigvis gjort det nemt og overskueligt at danne et overblik over, hvad en video ville koste for jeres projekt. Som nævnt vil en video hos os blive produceret udfra jeres specifikke situation og ønsker, men I de fleste tilfælde passer vores kunders opgaver indenfor nedenstående priser. Alle priser er vejledende, kontakt os og fortæl om jeres projekt, for en konkret pris.


Skal vi filme for jer?

PriserSoMe video

1899,-


Op til 30 sekunder
Få opmærksomhed
Kvadratisk format
Royalty-free baggrundsmusik

Firma video

5499,-


Op til 60 sekunder
Fuld HD video
Video & lyd
Royalty-free baggrundsmusik

Professionel video

9599,-


Op til 90 sekunder
4K video
Professionel speaker
Lysopsætning
Professionel baggrundsmusik


Alle priser er vejledende og eksklusiv moms.