Hvad er
motion graphics?

Læs her hvordan I bliver mere synlige, med motion graphics.
 


Eksempel på intro motion graphics til online video, vi har lavet for Redmen Family.Motion graphics er animeret grafik. Flere gange dagligt kan man støde på motion graphics, gennem TV, videoer, apps og hjemmesider.

Man benytter animeret grafik, både i videoer og på hjemmesider. Oftest bliver animationer på et website kaldt 'Micro Interactions', da det typisk vil være en animation, der sker i forbindelse med en interaktion fra brugeren. I bund og grund skabes animationerne på samme måde, hvor en micro interaction naturligvis kræver noget kode, for at vise animationen på en hændelse fra brugeren.Hvorfor skal jeg bruge motion graphics?

Det er bevist at der frigives dopamine i hjernen, hvis brugeren bliver mødt af små animerede elementer, i en app, på en hjemmeside, i en video etc. Sammenkoblingen af dopamine frigivelse og benyttelse af din platform, forbinder du hermed din platform med noget godt, i brugerens hjerne. Det er belønnende for brugeren, når der trykkes på et element og der vises en lille, lækker animation. Micro interactions og motion graphics er generelt med til at skabe en langt mere behagelig brugerflade, for dine brugere - og det kan være med til, at dine brugere oftere vil benytte din platform.


Skal vi animere for jer?

Hvad kan I animere?

Vi laver mange forskellige typer af motion graphics. Vi kan lave animeret grafik til jeres video - f.eks. animation af et "navneskilt". Det kunne også være en intro animation, til jeres SoMe og YouTube kanal, som typisk vil indeholde jeres logo animeret på en måde, som er relevant for jeres forretning. Tøv ikke med at kontakte os, da vi altid er klar på en udfordring.