Opklaret mysterier
siden 2011.

Har du et problem vi skal løse?
 
Malthe Pedersen | CEO Founder af Unlimited World
Malthe Pedersen | CEO Founder af Unlimited World

Malthe Pedersen

Frontend- & backend udvikler, webdesigner
Malthe har en passion for at skabe værdifulde platforme, for vores kunder. Ved hjælp af forskellige kodesprog, og andre magiske kræfter, skaber han komplette hjemmesider, mobilapps, logo design og stort set alt andet vi har kastet efter ham.

Giv ham en rigtig udfordring, for han er forfærdelig at høre på, her på kontoret.
Web- & appudvikling
Ude af denne verden

Madlavning
Elendig

Design
Fantastisk

Snowboarding
Amatør

Jonas Knudsen

UX designer & frontend udvikler
Jonas har en lidenskab for at undersøge og skræddersy digitale løsninger. Som vores UX designer, sørger han for at fokusere på brugervenlighed og interaktion med produktet.

Uanset kompleksiteten i jeres projekt, vil Jonas kunne sikre brugervenlighed i slutproduktet. Og så har han engang spist en træstamme på 14 sekunder.
Undgå fodboldskader
Ringe

UX design
Ekspert

Træstamme spisning
Overvældende

Implementering af ny teknologi
Super

Er I helt på månen?

Muligvis, men hos Unlimited World elsker vi udfordringer - og vi går gerne det ekstra skridt, for at sikre kvalitet. "One small step for man, one giant leap for our customers" - det har vi altid sagt.

Vi har specialiseret os i den digitale verden, hvor vi i dag kan tilbyde en række forskellige online løsninger. Målet er at skabe resultater for vores kunder og hjælpe dem til digital succes - værktøjet er alt fra design af logo, brandidentitet, app udvikling og SEO.
Brugervenlighed

Det er vigtigt for os at levere produkter, der følger de seneste trends indenfor UI og UX design. Vores kunder skal kunne bruge vores produkter i mange år - det sikrer vi ved at holde os opdaterede på hvad der rør sig i den digitale verden, og gennem analyser for hvordan brugere interagerer online. Vidste du at 18% vil forlade en hjemmeside, hvis den ikke er loadet færdig indenfor 5 sekunder? Det vidste vi godt, derfor udvikler vi raket-hurtige hjemmesider.
Udvikling af apps

Vi laver apps, som jeres kunder elsker at benytte. Apps kan være et vigtigt værktøj, for en virksomhed i jagten på det digitale herredømme. Det er en unik mulighed for at markedsføre sig, og nå ud til sin målgruppe - og jeres kunder vil altid have jer lige ved hånden. Vi udvikler og designer apps til iOS og Android, og vi vil meget gerne høre om jeres projekt.
Design af hjemmesider

Med en hjemmeside er I tilgængelig og synlig for jeres kunder 24/7. Fundamentet for hjemmesiden skal være på plads - det nytter f.eks. ikke noget, at jeres besøgende ikke kan navigere på jeres hjemmeside, for så 'bouncer' de og kommer ikke igen. Godt webdesign er visuel flot, men skal også guide kunderne - eksempelvis mod konverteringer.
Videoproduktion

Content is key! Hvis I vil vil have en bid af kagen, på det digitale kagebord, så er det vigtigt med noget content - her er videoer et glimrende værktøj, da de kan fange folks opmærksomhed. Vi kan både producere små hurtige videoer, egnet til sociale medier, men også længere videoklip, hvor I eksempelvis fortæller om jeres virksomhed og hvad I kan gøre for jeres kunder. En populær mulighed I bør overveje, er Motion Graphics som vil forkæle jeres visuelle præsentation - det kan vi også klare.

Læs mere om vores video
Søgemaskineoptimering

Også kaldet SEO (Search Engine Optimization), er endnu et vigtigt redskab. Vi sørger altid for, at jeres hjemmeside følger Googles retningslinjer, så vi sikrer jer en høj placering på Google og jeres kunder lettere kan finde jer. Vi opbygger altid vores hjemmesider, så den tekniske SEO spiller. Det er vigtigt som fundament i søgemaskineoptimering. Derefter kigger vi på websitets hastighed - den SKAL være raket-hurtig, for at holde på brugeren og give en god placering i Google. Andre værktøjer som intern og ekstern linkbuilding er blot endnu et vigtigt punkt, ud af mange - vi kan hjælpe med det hele.